Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

Terrassa Música Clàssica

Octubre 2019 / gener 2020

 

Òpera, música de cambra, lírica, músiques antigues, piano, sardanes, gospel, cant coral, i amb noms de primer nivell com els de Jordi Savall, Montserrat Martí Caballé i María Bayo, a més de l’oferta de Terrassa Òpera, que porta un plat fort com Il barbiere di Siviglia, de Rossini. Aquestes són algunes de les propostes que ens presenta el programa de la Temporada de Música Clàssica 2019 per als mesos de tardor i hivern a dos esplèndids escenaris com l’Auditori Municipal i al Teatre Principal.

El factor comú entre tots els concerts és que siguin atractius per a persones amb inquietuds i gustos diferents, que ens apropin al món de la música clàssica i ens obrin nous horitzons culturals. Com a gran novetat enguany destaquem la creació d’un nou festival de caire familiar, el Terrassa Clàssic Kids, amb l’objectiu d’arribar als més menuts i les seves famílies, amb una evident vocació intergeneracional.

La programació per a aquesta temporada posa també un accent especial en grups o intèrprets vinculats a la ciutat de Terrassa, per tal que gaudim d’un tastet de tota la vitalitat musical de la nostra ciutat i que coneguem més de prop la tasca de les persones i entitats que es mouen en aquest àmbit. Sense renunciar, evidentment, a artistes de procedències i trajectòries molt variades, la Temporada de Música Clàssica inclou entre els seus valors i objectius la promoció del talent terrassenc. Un bon exemple és la presència com a orquestra resident de la terrassenca OCT48, amb variats repertoris temàtics que són pura imaginació i amb vocació didàctica.

Terrassa és una gran ciutat cultural, en la qual la música té un paper protagonista. Aquesta temporada és, doncs, una expressió més de la vocació cultural de Terrassa i de la voluntat del Govern Municipal d’apropar la cultura a tothom. Aprofito per agrair la participació de les entitats terrassenques i vallesanes, que aporten propostes en l’apartat de +Música i que arrodoneixen una programació viva, variada i plural.

Jordi Ballart i Pastor
Alcalde de Terrassa

 

Terrassa Música Clàssica
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR