Temporada dE Música CLÀSSICA OCTUBRE 18-GENER 19

La Temporada de Música de Terrassa ens proposa acompanyar els mesos de tardor i inici de l’hivern amb una programació musical oberta a tots els públics i en la qual les persones amants de la música trobaran excel·lents actuacions en gèneres tan diversos com el gòspel, la música de cambra i simfònica, l’òpera, el cant coral, la sardana o la poesia musicada, entre d’altres.

Entre els mesos d’octubre i gener, la Temporada de Música de Terrassa ofereix una vegada més una extensa i variada mostra musical, gràcies a la participació i la implicació de persones i entitats que, amb la seva feina, contribueixen a elaborar un programa que destaca en quantitat, diversitat i qualitat. La Temporada de Música de Terrassa representa, per tot això, una clara mostra de la riquesa cultural existent a la ciutat i que, un cop mes, posa a l’abast de totes i tots els terrassencs i terrassenques l’oportunitat de gaudir d’una programació musical que engloba diferents disciplines que arribaran de la mà de joves intèrprets o de figures ja consagrades dins el panorama musical.

L’Auditori Municipal, la Casa Alegre de Sagrera o el Teatre Principal obren les portes, doncs, a una nova temporada, ampliada fins al mes de gener, i ens convida a gaudir de la música, de la cultura i de tot allò que forma part de l’esperit i la identitat de Terrassa.

Alfredo Vega
Alcalde de Terrassa

 
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR