Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

Música CLÀSSICA A TERRASSA
febrer-juny 19

Música clàssica oberta a tothom: aquest és l’esperit de la Temporada de Música Clàssica a Terrassa, que s’ha consolidat plenament dintre de l’oferta musical estable de la ciutat per a la primera meitat de l’any. Un cop més, l’Auditori Municipal de Terrassa acollirà durant els propers mesos una programació rica en quantitat, en qualitat i en diversitat: una trentena de concerts d’estils i àmbits molt diferents, adreçats a totes les persones amants de la música.

Música simfònica, gospel, cant coral, flamenc o òpera, aquestes seran algunes de les propostes que es podran gaudir durant la Temporada. El catàleg de concerts i actuacions posa de manifest el treball, la qualitat i la vitalitat d’entitats, associacions i col·lectius vinculats a la música que posen la seva feina i la seva passió al servei de la ciutat per poder oferir un programa molt potent, que respòn a les diferents inquietuds musicals i culturals existents a la ciutat.

Aquest conjunt de propostes tornen a situar l’Auditori Municipal com a espai de referència i de trobada, on conjunts, intèrprets i públic en general poden compartir la seva passió per la música ja sigui a través de la creació i la interpretació o com a espectadors i espectadores. L’oferta musical de la Temporada de Música Clàssica per als mesos de febrer a juny, de la mà d’intèrprets locals, nacionals i internacionals, ens farà gaudir de la millor música que ens pot oferir una gran capital de la música i la cultura com és Terrassa.

Alfredo Vega
Alcalde de Terrassa

 
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR