Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

GYPSY AIRS

Finalitzat
Diumenge 25 de febrer | 18:00 h

ELISABET FRANCH, flauta travessera
JOSEP BUFORN, piano

Obres de: M. Infante, B. Godard, Pietro Morlacchi, P. de Sarasate, A Khachaturian, C. Saint-Saëns.

Els músics son una “raça” acostumada a viatjar i viure a diferents països, a aprendre altres llengües, altres costums, tal com fan els “Gypsy”. Aquest concert és un viatge on cadascuna de les peces que formen el programa és un gest, una mirada, un sospir, un somriure, una manera de parlar i una forma d’expressar la llibertat i la sensibilitat de l’artista.

ELISABET FRANCH

Una de les flautistes catalanes amb més excel·lència i projecció internacional de la seva generació. El 2013 guanya el Rising Star Award al Galway Flute Festival i és guardonada amb un Premi Ciutat de Sant Cugat. En la temporada 2016-2017 és una dels tres joves escollits per a les Residències Musicals de la Pedrera (Barcelona) i guanya la plaça de flauta Solista de l’Suzhou Symphony Orchestra, a la Xina. Recentment ha guanyat el primer premi del IMKA International Flute Competition.

JOSEP BUFORN

Nascut a Barcelona va estudiar piano a The Associated Board de la Royal School of Music (Regne Unit) i al Conservatori Municipal de Música de Barcelona llicenciant-se amb tots els premis honorífics. Primer premi Joves Intèrprets de Vilafranca del Penedès i al Concurs Ricard Viñes a Lleida i premi al millor acompanyant del Concurs Estatal de Intercentros de Madrid. Actualment, també col•labora amb el Liceu Opera House i és resident pianista del Palau de la Música Catalana.

Conjuntament han gravat el CD Gypsy Airs que ha obtingut Medalla d’Or en els Global Music Awards 2016 i el premi Best Classical Àlbum dels Academy Music Awards de Los Angeles, al setembre 2016.

Activitats relacionades