Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

CONCERT LÍRIC

Finalitzat
Diumenge 11 de març | 18:00 h
CONCERT LÍRIC
CONCERT LÍRIC

MICHELLE FRANCIS COOK, soprano
JOAN MANAU VALOR, pianista

Obres de Wagner, Liszt, Puccini, Mascagni i cançons napolitanas

MICHELLE FRANCIS COOK
Neix a Melbourne (Austràlia). Inicià els seus estudis musicals en la Australian National Academy of Music, graduant-se en el Victoria College of the Arts (Universitat de Melbourne) en l’especialitat d’òpera. Perfecciona els estudis en el Maggio Musicale Fiorentino Formazione (Itàlia).
La seva projecció com a cantant d’altíssim nivell comença en 2002 quan és nomenada guanyadora del Melbourne Welsh Male Voice. Des de llavors aconsegueix premis i reconeixements d’alguns dels més prestigiosos certàmens a nivell mundial com ara l’Acclaim Awards, International Belvedere Competition in Vienna o International Zandonai Singing Competition in Riva del Garda, Itàlia. Recentment, va ser la guanyadora del concurs International Camareta Sant Cugat.
Ha realitzat concerts i alguns dels principals rols operístics a importants escenaris d’Austràlia, França, Xile, Alemanya, Italia, Catalunya i Espanya.

JOAN MANAU VALOR
Director-pianista. Va néixer a Sabadell, on inicià els estudis musicals amb Adolf Cabané, acabant al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb el mestre Josep F. Pagés. També va rebre classes de grans mestres pianistes com ara Charles Spencer, Narcís Bonet i Alícia de Larrocha. Ha fet nombrosos concerts arreu de Catalunya, Espanya, França, Holanda, Alemanya, Anglaterra, Suïssa i Venec?uela.
Des de 1988 és professor, pianista i acompanyant de cant a l’Escola Municipal de Música- Conservatori de Terrassa i des de 2016 director musical de l’Associació d’Amics de l’Òpera i la Sarsuela de Terrassa. Des de l’any 1991 al 1999 va ser pianista i sots director del Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i assistent musical i pianista als cicles Òpera a Catalunya i a l’Escola d’Òpera de l’esmentada associació.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR