Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

PASSIONE

Finalitzat
Diumenge 22 d'abril | 18:00 h

ORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48 (OCT48)
QUIM TÉRMENS, concertino i director

 

Obres de J. Haydn, C. Nielsen i P. I. Txaikovski
El mot “passió” fa referència a una vivència molt intensa sobre algun fet, puntual o no, en que l’entrega personal és realment absoluta. Uns fets que ens són absolutament vivencials i, a voltes, pot tractar d’una part important de la nostra vocació, en aquest cas la música. Aquesta és l’essència del programa que us presentem, tres partitures en que l’entrega de qui les toca i escolta ens condueix cap a aquest fet d’entrega absolutament passional.

La Simfonia núm 49 de J.Haydn, coneguda com a “La Passione”, és una música inscrita dins del període de l’Sturm und Drang on l’art desperta “tempestes i passions” i allibera quasi a l’extrem tot el fons sentimental humà. Una obra que desborda la música del període clàssic on les tensions sonores ens porta cap a una obertura total dels sentiment. Amb ella la Suite núm 1 del danès C.Nielsen, una obra de joventut escrita als 22 anys i que ens mostra una entrega absoluta cap els sons i històries escandinaves.

I per acabar el programa un monument sonor ple de màgia, energia, entrega i, perquè no dir-ho, de música absoluta: la Serenata pera cordes en Do M de P. I. Txaikovski.

Un programa on la música sols la podem agafar amb autèntica “Passione”.

Activitats relacionades