Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

LES SIX

CANÇÓ FRANCESA AMB EL PIANO HISTÒRIC “BLÜTHNER” DE LA CASA ALEGRE DE SAGRERA

Finalitzat
Dijous 10 de maig | 19:00 h

CONCHI MOYANO, soprano
ÓSCAR LOBET, pianista

Als albors del segle XX un grup de músics - Auric, Durey, Honegger, Milhaud, Tailleferre i Poulenc- configuren a París el grup “Les six”. Imiten, amb humor el grup dels genials compositors russos que, una generació, anterior havien estat coneguts com “Els cinc”, amb Rimski-Kórsakov al capdavant. El poeta Jean Cocteau i el també músic Erik Satie van ser dues grans influències d’aquest grup de músics.

CONCHI MOYANO

Va començar els estudis musicals a Zamora, on va néixer. Posteriorment continuà a Salamanca i Madrid, on va obtenir la titulació superior.
Ha actuat al Teatro Real de Madrid en produccións de Manon de Massenet, La vida breve de Falla, Madama Butterfly de Puccini o Le nozze di Figaro de Mozart. Altres producciones de les que ha pres part són La flauta màgica de Mozart o Carmen de Bizet.

ÓSCAR LOBET

Va realitzar els estudis de piano a Salamanca i posteriorment va treballar amb Alícia de Larrocha i Teresa Monteys. Ha realitzat nombrosos concerts com a solista i pianista acompanyant als principals teatres i auditoris de l’estat. Ha estat dirigit pels principals directors de l’actualitat com Michael Tilson Thomas o Vladimir Spivakov. Ha esta director musical de La vida breve i El retablo de Maese Pedro de Falla a Nova Delhi, Índia.

Activitats relacionades