Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

LES SIX

CANÇÓ FRANCESA AMB EL PIANO HISTÒRIC “BLÜTHNER” DE LA CASA ALEGRE DE SAGRERA

LES SIX
LES SIX

CONCHI MOYANO, soprano
ÓSCAR LOBET, pianista

Als albors del segle XX un grup de músics - Auric, Durey, Honegger, Milhaud, Tailleferre i Poulenc- configuren a París el grup “Les six”. Imiten, amb humor el grup dels genials compositors russos que, una generació, anterior havien estat coneguts com “Els cinc”, amb Rimski-Kórsakov al capdavant. El poeta Jean Cocteau i el també músic Erik Satie van ser dues grans influències d’aquest grup de músics.

CONCHI MOYANO

Va començar els estudis musicals a Zamora, on va néixer. Posteriorment continuà a Salamanca i Madrid, on va obtenir la titulació superior.
Ha actuat al Teatro Real de Madrid en produccións de Manon de Massenet, La vida breve de Falla, Madama Butterfly de Puccini o Le nozze di Figaro de Mozart. Altres producciones de les que ha pres part són La flauta màgica de Mozart o Carmen de Bizet.

ÓSCAR LOBET

Va realitzar els estudis de piano a Salamanca i posteriorment va treballar amb Alícia de Larrocha i Teresa Monteys. Ha realitzat nombrosos concerts com a solista i pianista acompanyant als principals teatres i auditoris de l’estat. Ha estat dirigit pels principals directors de l’actualitat com Michael Tilson Thomas o Vladimir Spivakov. Ha esta director musical de La vida breve i El retablo de Maese Pedro de Falla a Nova Delhi, Índia.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR