Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

RECITAL DE LIED ALEMANY

AMB EL PIANO HISTÒRIC “BLÜTHNER” DE LA CASA ALEGRE DE SAGRERA

Finalitzat
Divendres 01 de juny | 19:00 h

ULRIKE HALLER, soprano
JOAN GRIMALT, piano

El recital combina cançons sobre textes poètics dels grans compositors romàntics alemanys: Schubert, Schumann, Brahms, Mahler, o R. Strauss.

ULRIKE HALLER

Nascuda a Meran (Tirol del Sud), inicia els estudis musicals a la seva ciutat natal i posteriorment a la Universitat de Música i Art Dramàtic de Viena, on cursa estudis de piano i cant. Es gradua el 2002 amb les màximes qualificacions. El 2004 es trasllada a Barcelona, on amplia els estudis amb Ma Dolors Aldea, Marta Pujol i Àngel Soler. El 2015 obté el Títol Superior de Cant al Conservatori Superior del Liceu i el Premi Extraordinari en la modalitat d’Interpretació.

JOAN GRIMALT

Director d’orquestra (Univ. de Viena), filòleg (UB), doctor en musicologia (UAB) amb una tesi sobre Gustav Mahler. Després d’una etapa dedicat exclusivament a la interpretació, dirigint sobretot òpera, d’ençà del seu retorn a Catalunya ensenya a l’Escola Superior de Música de Catalunya, a la Universitat Pompeu Fabra, a la Universitat Internacional de Catalunya i a l’Iscreb. Com a pianista, s’ha centrat des de jove en la música de cambra i en el Lied germànic. Com a musicòleg, el seu terreny és la significació musical i les fronteres entre literatura i música.

Activitats relacionades