Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

RECITAL DE LIED ALEMANY

AMB EL PIANO HISTÒRIC “BLÜTHNER” DE LA CASA ALEGRE DE SAGRERA

RECITAL DE LIED ALEMANY
RECITAL DE LIED ALEMANY

ULRIKE HALLER, soprano
JOAN GRIMALT, piano

El recital combina cançons sobre textes poètics dels grans compositors romàntics alemanys: Schubert, Schumann, Brahms, Mahler, o R. Strauss.

ULRIKE HALLER

Nascuda a Meran (Tirol del Sud), inicia els estudis musicals a la seva ciutat natal i posteriorment a la Universitat de Música i Art Dramàtic de Viena, on cursa estudis de piano i cant. Es gradua el 2002 amb les màximes qualificacions. El 2004 es trasllada a Barcelona, on amplia els estudis amb Ma Dolors Aldea, Marta Pujol i Àngel Soler. El 2015 obté el Títol Superior de Cant al Conservatori Superior del Liceu i el Premi Extraordinari en la modalitat d’Interpretació.

JOAN GRIMALT

Director d’orquestra (Univ. de Viena), filòleg (UB), doctor en musicologia (UAB) amb una tesi sobre Gustav Mahler. Després d’una etapa dedicat exclusivament a la interpretació, dirigint sobretot òpera, d’ençà del seu retorn a Catalunya ensenya a l’Escola Superior de Música de Catalunya, a la Universitat Pompeu Fabra, a la Universitat Internacional de Catalunya i a l’Iscreb. Com a pianista, s’ha centrat des de jove en la música de cambra i en el Lied germànic. Com a musicòleg, el seu terreny és la significació musical i les fronteres entre literatura i música.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR