Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

LILLIPUTS I SEMICORXERES

Coproducció L’EMBARRAL i CEM

Finalitzat
Diumenge 17 de juny | 12:00 h

LLOC: CENTRE CÍVIC PRESIDENT MACIÀ

Històries amb música. Concert teatralitzat.

Biel Martínez, actor i percussions

Clara Creus, flauta traverso

Nuno Mendes, violí i viola

Mariona Alberich, titelles il·lustrat

La música, com a llenguatge universal, ha buscat explicar amb la seva veu tota mena d’històries: Batalles, romanços, escenes quotidianes, etc...

Georg Phillipp Telemann, un dels grans compositors alemanys del barroc, i gran amic de J. S. Bach. Va musicar diferents llibres, entre els quals cal destacar Don Quixot de Miguel de Cervantes, per posar un exemple.

En aquesta ocasió, il·lustrarem el talent musical d’aquest compositor amb la versió que va fer dels contes de l’escriptor irlandès Jonathan Swift, famós per la seva obra Viatges a diverses nacions remotes del món, Aquest llibre narra els viatges fantàstics de Gulliver, i és alhora una sàtira dels costums anglesos de l'època de l'autor i de la naturalesa humana en general, i una paròdia del gènere literari de les narracions de viatges de l'època.

L’obra de Telemann va ser publicada l’any 1728, dos anys després de l’edició de l’obra de Swift, i és un conjunt de vuit composicions per a dos instruments aguts, violins o flautes, que pretén donar vida als personatges, illes i viatges que Gulliver va realitzar.

Us proposem un viatge en el temps: música històrica, instruments antics, actors i músics vestits d’època per aquest espectacle adaptat per a totes les edats.

HI COL·LABORA: AV Sant Pere Nord

Activitats relacionades