Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

EJAD

Punt de trobada entre música i dansa Música i dansa d’inspiració oriental

Finalitzat
Dijous 30 d'agost | 20:30 h

LALITA DEVI
Especialitzada en dansa sagrada de la Ruta de la Seda. Crea un estil personal basat en danses místiques de diferents tradicions orientals i contemporànies. Inspirada en la dansa clàssica índia, persa, i el gir sufí, i fusionada amb la dansa contemporània, ens ofereix un llenguatge replet de sensibilitat, bellesa i profunditat, que es converteix en poesia en moviment.

IDO SEGAL
Nascut a Israel, va començar els seus estudis musicals a l’Índia, on va viure i estudiar durant 9 anys. Més tard descobreix el violí turc, el saz i la percussió. Viatja a Turquia, Israel i Grècia per seguir aprofundint en la música turca, grega i d'Àsia Central.

ALEXANDRE GUITART
Inicia estudis de piano l’any 1990, per a continuar a l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona realitzant estudis de bateria amb Quim Soler. Posteriorment realitza estudis de bateria amb Ruy López Nussa, percussió cubana amb Justo Pelladito, percussió a l’Índia amb Gurukaraikudi Mani i corda a Turquia amb M. Dogan. Resident a Istanbul durant l'any 2007, aprofundeix en la música clàssica otomana i la tradicional d’Anatòlia.

La música i la dansa són dues formes d'art i expressió vinculades des de molt antic. Tots dos llenguatges busquen manifestar la bellesa i el món interior de l'ésser humà. Aquesta proposta escènica neix des d'una experiència personal dels artistes, tractant de mostrar l'especial relació que poden arribar a tenir aquestes dues disciplines. Creant espais d'improvisació i conversa on la música i la dansa s'inspiren recíprocament.

Castell Cartoixa de Vallparadís

És un edifici original del segle XII que es va convertir en cartoixa els segles XIV-XV, quan es van configurar la sala capitular, el claustre i la capella. Fou restaurat durant els anys cinquanta i des del 1959 ha desenvolupat usos museístics. El castell conté la sala d'exposicions temporals del Museu de Terrassa i l'exposició permanent que mostra, cronològicament i a partir d'elements del patrimoni moble local, l'evolució del territori i l'ocupació humana de Terrassa i la seva comarca.

Activitats relacionades