Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

Projecte Beethoven

Orquestra de Cambra Terrassa 48

Finalitzat
Diumenge 14 d'octubre | 18:00 h

Miquel Desclot presentació
Quim Térmens concertino
Xavier Puig direcció

Ludwig van Beethoven fou compositor, director, pianista i per sobre de tot músic. Un músic que visqué a cavall del XVIII i XIX amb la vivència social i cultural que això comportà. Musicalment abasta el final del classicisme i els inicis del romanticisme. Considerat l’últim gran representant de l’escola vienesa del classicisme, la seva música i evolució musical arribà a cotes que, fins molts anys després de la seva mort, altres músics no varen aconseguir arribar.

Les seves 9 simfonies continuen sent un referent important dins de la història musical. La seva escriptura i evolució ens marquen tot un món sonor i imaginatiu que traspassa les fronteres sonores per entrar totalment en el fet sensitiu i emocional de l’ésser humà.

l’OCT48 ens presenta un dels seus nous projectes: portar totes les simfonies de Beethoven als escenaris del país durant els propers cinc anys. Aquest “Projecte Beethoven” surt d’una necessitat vital com a músics i també com a fruit de maduresa d’un projecte orquestral com és l’OCT48. I per aquest motiu comptarem amb una de les millors batutes del país, el director Xavier Puig i una presentació històrica a càrrec d’en Miquel Desclot

Cicle OCT 48

Activitats relacionades