Venice Sonatina

Orquestra de Cambra Terrassa 48

Venice Sonatina
Venice Sonatina

Quim Térmens concertino director

L’encant d’una ciutat com Venècia és un fet que ha captivat a generacions de persones durant centenars d’anys. Una ciutat plena d’art i racons que conviden a la imaginació constant.

En aquest programa l’OCT48 ha fet una petita selecció d’autors dins d’un llistat immens de possibilitats amb músiques i històries molt interessants; una selecció que ens convida a recrear l’imaginari venecià i la seva importància artística i cultural.

Obre el concert la música de dos autors barrocs que compartiren feina a l’Hospedale de La Pietà: la música sempre captivadora d’un dels grans violinistes i compositors del barroc com és A. Vivaldi, amb el seu Concerto Grosso op 3 núm 11 i J. A. Hasse, considerat en vida com a un dels compositors més importants d’òpera i amb un gran domini de la melodia. Escoltarem la Fugue et Grave en sol m. A continuació sentirem una obra de format musical plenament clàssic d’A. Salieri, músic que es formà a la ciutat de Venècia, amb la seva Simfonia Veneziana, juntament amb un enamorat de la ciutat i que acabà els seus dies en ella: R.Wagner i el seu “Idil·li a Siegfried”. Però no podem deixar passar la relació de la ciutat amb el món del cinema, i en aquest cas el nom per excel·lència és Nino Rota, de qui escoltarem el seu Concert per a Cordes. I per acabar una música dedicada a un dels grans arquitectes de la República de Venècia: Palladio, amb la música de K. Jenkins.

Cicle OCT 48

Activitats relacionades

Comprar
Actual
Rèquiem W.A. Mozart
OCT 48 Orquestra de Cambra Terrassa 48
14.04.19
OCT48
Comprar
Actual
Les inestimables cròniques del gegant gargantua
OCT 48 Orquestra de Cambra Terrassa 48
19.05.19
OCT48
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR