Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

El nacionalisme romàntic

Obres de F. Chopin, P.I. Txaikovski i S. Rakhmàninov

Finalitzat
Diumenge 25 de novembre | 18:00 h

Ignasi Cambra piano

La musicalitat i personalitat del pianista Ignasi Cambra sempre han commogut els amants de la música. Aquesta vegada interpretarà els inspiradors Nocturns i Impromptus de Chopin, una selecció de Les Estacions de Txaikovski, i els Preludis de Rachmaninof.

La seva proposta artística es un recorregut per les obres més representatives del nacionalisme romàntic amb algunes de les obres magistrals del piano més emotiu i virtuos.

Aclamat pel prestigiós director d’orquestra Valery Gergiev “algú que pot parlar-me a través del piano”, Ignasi Cambra treballa actualment amb la pianista Maria João Pires en el marc del “Projecte Partitura”. Ha cursat estudis a la Juilliard School de Nova York i la Jacobs School of Music a Bloomington (Indiana). Ha estat becat per l’Obra Social La Caixa, Joventuts Musicals de Madrid i la Universitat d’Indiana, entre d’altres. Des de llavors, acumula nombrosos èxits i premis i ha multiplicat les seves aparicions en concerts. Ha estat guardonat amb premis en diversos concursos, nacionals i internacionals tant com a solista com en formacions de música de cambra. Ha estat convidat a Festivals com l’International Piano Institute del Cincinnati, Academy of the West a Santa Bàrbara, Califòrnia i Ravinia Festival de Chicago. Properament presentarà el seu segon treball discogràfic Impromptus sota el segell Solé Records.

 Cicle Les Cambres de l’Auditori

Activitats relacionades