Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

en Cantem

de mites llegendes, històries i tradicions

Finalitzat
Dissabte 19 de gener | 20:00 h

Fòrum Vocal

Agustí Espriu autor del text
Enric Arquimbau actor
Maria Lluïsa Abram actriu
Maria Mauri piano
Xavier Sans i Fortuny director

“I en rotllana entonen dites i cançons, i els més vells proclamen sortilegis contra malvestats i els perills a la munió amatent.”
(De Zigeunerleben, Emmanuel Geibel / Robert Schumann)

Música coral popular i d’autor, amb obres de Certon, Fauré, Fletxa, Guzmán, Holst, Morera, Öhrwall, Poulenc, Romaní, Sans, Schubert i Schumann. El concert s’articula a l’entorn d’un text creat per a l’ocasió per Agustí Espriu. Un fil conductor que relliga en una sola narració les diferents històries que les cançons ens expliquen. L’espantosa perfídia d’una mare, traïcions i infidelitats. Les arts de la seducció, amors secrets, amors fatals, amors que acaben en follia, amors amb final feliç i amors impossibles. Estampes de la vida nòmada, el mite del comte Arnau, la gesta de Josuè i el plany desconsolat per la mort de l’heroi, entre altres.

Que no et contin històries. Nosaltres te les cantem!

El cor de cambra Fòrum Vocal inicià les seves activitats a Barcelona l’any 1994. Ha estat dirigit per Alfred Cañamero, Xavier Chavarria i Daniel Mestre. Des del gener de 2010 en Xavier Sans es fa càrrec de la direcció. El cor de cambra Fòrum Vocal és un col·lectiu de 35 cantaires amb una sòlida formació musical i una àmplia experiència en el món coral.

Cicle Músiques del Cor

Activitats relacionades