Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

Sons de Nadal

Finalitzat
Del 01.12.18 al 29.12.18

De l’1 al 23 de desembre

DESCARREGAR PROGRAMACIÓ

El mes de desembre ens obre les portes a les festes de Nadal, fi d’any i Reis, el cicle nadalenc que constitueix un esclat de llum i de vida als nostres carrers, al mateix temps que multiplica l’activitat cultural a la nostra ciutat de la mà de les entitats i associacions que porten a terme un ampli ventall d’activitats vinculades a les tradicions de Nadal.

En aquest context, el cicle Sons de Nadal, que enguany arriba a la seva desena edició, cobra un especial protagonisme omplint de cant i de música nadalenca els espais públics de Terrassa. Prop d’una vintena d’actuacions a diferents indrets de la ciutat formen part de la programació d’un cicle que ja s’ha convertit en un clàssic i en una cita de referència del mes de desembre i de les festes nadalenques a casa nostra.

Any rere any, Sons de Nadal ha incrementat el nombre d’actuacions programades i de corals participants, així com també el nivell de qualitat de les seves interpretacions, convertint-se en un dels elements indispensables de les tradicions del Nadal a Terrassa.

Gaudim, doncs, d’una programació en la qual les corals terrassenques, acompanyades d’altres entitats ciutadanes, han posat, generosament, tota la seva dedicació i implicació per tal que la ciutat visqui el millor dels Nadals.

Bones Festes!

Alfredo Vega
Alcalde de Terrassa

Dissabte
01
des
 
 
Finalitzat
Dijous
13
des
 
 
Finalitzat
Divendres
14
des
 
 
Finalitzat
Dissabte
15
des
 
 
Finalitzat
Diumenge
16
des
 
 
Finalitzat
No hi ha elements