Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

Nadal a la Seu

La Seu d'Egara

Finalitzat
Del 13.12.18 al 07.01.19

El cicle Nadal a la Seu arriba a la seva setena edició com una de les cites més emblemàtiques de les festes nadalen- ques a la nostra ciutat i ens convida a gaudir de la música i del patrimoni en un dels espais més singulars, caracterís- tics i únics de Terrassa.

Com bé sabeu, la Seu d’Ègara és un conjunt monumental únic al nostre país i al sud d’Europa, que aquest any 2018 ha fet passos molt importants per complir l’objectiu que ens hem proposat com a ciutat: aconseguir que la UNESCO l’inclogui en la seva llista de Patrimoni Mundial. Formar part d’aquest catàleg implica el màxim reconeixement científic i institucional del valor extraordinari d’un monu- ment, edifici o obra artística, a escala mundial.

Mentre treballem per convertir aquest projecte en realitat, la Seu d’Ègara és, a més d’un espai de creixent interès i atractiu turístic, l’escenari on es realitzen nombroses activi- tats al llarg de l’any: jornades científiques, trobades, visites o concerts, entre moltes altres, que permeten que visitants de procedències molt diverses s’apropin i coneguin la Seu i Terrassa des de realitats i concepcions molt diferents.

El cicle Nadal a la Seu ens ofereix, fins el mes de gener, una programació basada en el cant coral, el cant de la Sibil·la, el Misteri de Nadal, un curs d’Epifania o, com a novetat destacada, un espectacle de “vídeo mapping” que projectarà la història de la Seu d’Ègara sobre les façanes de les esglésies que conformen el conjunt monumental.

La música és, en aquest cas, el pont que ens uneix a la Seu d’Ègara a través de les diferents èpoques de la nostra història i que ara ens proposa viure intensament les festes nadalenques, amb el compromís i la implicació d’entitats i agents culturals, bisbat, parròquia i serveis municipals en la configuració d’una proposta única que uneix música i patrimoni.

Bon Nadal a la Seu i a tota la ciutat!

Alfredo Vega
Alcalde de Terrassa

Dijous
13
des
 
 
Finalitzat
Divendres
14
des
 
 
Finalitzat
Dissabte
15
des
 
 
Finalitzat
Diumenge
16
des
 
 
Finalitzat
Dilluns
17
des
 
 
Finalitzat
No hi ha elements