Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

Concert planeta terra

Departament de Música de Cambra de l’EMM-Conservatori de Terrassa

Finalitzat
Dijous 11 d'abril | 19:30 h

El departament de Música de Cambra, per quart any consecutiu, presenta el concert audiovisual “Planeta Terra” en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Terra.

Fa més de 40 anys als Estats Units van començar a celebrar Earth Day (Dia de la Terra) amb la intenció de conscienciar tothom de la importància de cuidar el planeta.

Aquest moviment s’ha anat globalitzant i actualment el Dia de la Terra es celebra a tot el món. Enguany l’enfoc principal recau sobre les espècies amenaçades. Els últims anys el nombre d’animals terrestres, criatures marines i plantes del món s’ha vist reduir considerablement.

Els humans hem d’aprendre que totes les plantes i animals tenen valor en si mateixes i són part de la manifestació de la vida. Les nostres vides i les seves estan unides, sense elles la nostra pròpia espècie no podria sobreviure.

Des de L’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa volem posar el nostre gra de sorra organitzant un concert on els alumnes de grups de cambra tocaran obres creades expressament per a l’ocasió i que aniran acompanyades de reflexions i projecció d’imatges.

Esperem amb il·lusió poder compartir aquest concert amb un públic de grans i petits.

Activitats relacionades