Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

Kebyart ensemble

Finalitzat
Dissabte 13 d'abril | 20:00 h

“Un quartet no sols compaginat fins a l’extrem i en pleníssima forma interpretativa, sinó també uns músics capaços de traspassar la perfecció tècnica per arribar a la comunicació musical”
Revista Musical Catalana. Palau de la Música, 3 de novembre de 2016.

 

Creat a l’ESMUC l’any 2014 per quatre joves catalans, van ser inicialment guiats per Nacho Gascón. Han seguit consells de músics de renom com Kennedy Moretti, el Quartet Casals, Cuarteto Quiroga, Hatto Beyerle (Alban Berg Quartett), Patrick Jüdt (Ensemble modern), Alexander Pavlovsky i Ori Kam (Jerusalem Quartet), Gregor Sigl (Artemis Quartet), Johannes Meissl, Vincent David, Jordi Francés, Albert Julià i l’Ensemble Squillante.

Són guanyadors de nombrosos premis com ara “El Primer Palau 2016”, “Joventuts Musicals de Catalunya”, “Catalunya Ràdio”, “Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra – Premi BBVA de música” i el primer premi en la XIVa edició del Concurs Internacional de Música “Les Corts” entre d’altres.

Han ofert concerts per tota la península i també a diferents països europeus. Han estat programats a les temporades del Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona, Fundación Juan March... A més han gravat el seu primer treball discogràfic “Accents” per Columna Música, lloat per la crítica especialitzada.

Activitats relacionades