Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

De moscú amb amor

SAXOFONIETTA KÖLN

Finalitzat
Dijous 25 d'abril | 18:30 h

Saxofonietta Köln està formada per alumnes de la Hochschule für Musik und Tanz Köln. Els alumnes de la classe del professor Daniel Gauthier venen, a més d’Alemanya, d’arreu del món: Armènia, Rússia, Polònia, Espanya, Grècia, Eslovènia, Sèrbia, Canadà, Bielorússia, Ucraïna, França, Bèlgica, Finlàndia, Japó, Corea del Sud, Portugal, Àustria i els Països Baixos.

Un dels punts forts de la Saxofonietta Köln és la música contemporània (Rosse, Luana, Pavlenko, Kohler, Murgier, Rhea, Hétu, Reich) i les transcripcions de repertori simfònic (Bizet, Weill, Mussorgsky, Liszt, Stravinsky, Rachmaninov, Holst, Gershwin, etc).

El programa “De Moscú amb amor” dirigit per Xavier Larsson Paez, presenta obres de compositors russos (Sergei Rachmaninov, Sergei Pavlenko i Igor Stravinsky) a través de les quals podem veure el desenvolupament de la seva escola al llarg de gairebé un segle. Saxofonietta Köln també compta en aquest programa amb la col·laboració especial de la classe de percussió del professor Carlos Tarcha.

Activitats relacionades