Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

tanta copia de hermosura

Del to humà del barroc hispànic a la monodia italiana del segle XVII

Finalitzat
Dijous 18 de juliol | 20:30 h

Obres de Gaspar Sanz, Santiago de Murcia, Giulio Caccini, Girolamo Kapsberger, Juan Hidalgo i Juan de Serqueira

Karim Farhan, tenor | Carlos Oramas, llaüt barroc i guitarra barroca

Amb aquest repertori proposem trucar a les portes de la perfecta conjunció entre la paraula i la música, art i pràctica desenvolupades que van aconseguir el seu màxim esplendor musical en aquest període conegut com a “barroc”.

KARIM FARHAN

Formació acadèmica en estudis empresarials a la Universitat de San Cristóbal de La Laguna. Estudis musicals al Conservatorio Superior de música de Santa Cruz de Tenerife i Escuela Superior de Canto de Madrid. Rep màster classes de Miguel Zanetti, Victoria de Los Ángeles, Ana Luisa Chova, Kamal Kahn, Dolore Zajick, Helmut Riling i Wolfram Rieger. Graduat Superior per l’Institut de cant de Madrid, aviat és requerit per grups vocals professionals de música històrica amb els que viatjarà als festivals de major prestigi nacional i fora de les nostres fronteres, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Tunísia, Marroc... Ha enregistrat els Cds, «Villanescas» de Guerrero, «Sevilla circa 1560» obtenint el màxim reconeixement de la crítica especialitzada.

Cantant de gran versatilitat vocal, en l’àmbit del repertori simfònic coral i de l’oratori ha estat dirigit per directors com Víctor Pablo Pérez, José Ramón Encinar, Jordi Casas, Ros Marbá, Helmutt Rilling, Oscar Gersensohn entre d’altres. Ha participat en diferents muntatges operístics i en l’actualitat compagina la seva activitat com a cap de corda de tenors del Cor de la Comunitat de Madrid, amb la seva activitat en solitari i els seus projectes com a escriptor i lletrista.

CARLOS ORAMAS

Va estudiar als Conservatoris de Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Luxemburg i “Mozarteum” a Salzburg (Àustria), amb els professors Olímpiades García, Joaquín Prats, Demetrio Ballesteros, Eliot Fisk i José Miguel Moreno entre d’altres.

Ha estat guardonat a nombrossos concursos de caire internacional. Com a solista ha actuat amb l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Luxemburg i la Orquesta Filarmónica de Gran Canaria i en esdeveniments com el Canary Music Festival, el Festival de Rio Loco (Tolosa), el Festival de guitarra a Volos (Grècia), Womex (Copenhaguen), Festival de música antiga de Sajazarra (La Rioja), Festival de música antiga d’Aranjuez, Música Antiga a Bolzano, Festival de música antiga de Daroca, Festival música-Musika (Bilbao).

Ha realitzat concerts als principals auditoris de països com l’Uruguai, Xile, Paraguai, Brasil, Bolívia, Costa Rica, Grècia, França, Alemanya, Portugal, Luxemburg, Itàlia, Àustria, Suïssa, Dinamarca i Espanya.

Activitats relacionades