Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

musicall humors. londres, 1605

Les nostàlgiques, creatives i precioses cançons i danses per a veu i viola da gamba

musicall humors. londres, 1605
musicall humors. londres, 1605

Obres del capità Tobias Hume (c.1569 – 1645)

LUX FUNDACIÓ

Marta Altadill, soprano | Santi Miron, viola de gamba

MARIA ALTADILL
Natural de Tarragona estudià cant amb Mercè Obioli i M. Teresa Català obtenint en el conservatori de la seva ciutat el Títol Professional de Cant.

L’any 1998 ingressa a la Schola Cantorum Basiliensis (Suïssa), on durant dos anys, s’especialitza en música antiga amb el professor Richard Levitt. Posteriorment continua els seus estudis de cant amb Kurt Widmer obtenint la llicenciatura l’any 2003 a Basilea. Ha cantat com a solista en diversos festivals per tota Europa, sota la direcció de Nicolau de Figueiredo, Bruce Dickey, Charles Toet, Anthony Rooley, entre molts d’altres.

L’any 2004, funda Il Labirinto Musicale guanyant aquest mateix any el primer premi en el concurs de música antiga de Calabria. El 2005 és llorejada pel Festival van Vlaandern Brugge (Bèlgica), en la categoria de solista.

SANTI MIRON
Neix a Barcelona començant a estudiar viola da gamba l’any 1995 amb Clara Hernández i amb Pere Ros al Conservatori d’aquesta mateixa ciutat. L’any 1998 al Conservatori d’Estrasburg estudia amb Guido Balestracci i Martin Bauer, obtenint la “Medaille d’Or” l’any 2000. Posteriorment estudia a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb Sophie Watillon i Jordi Savall.

Ha estat membre de molts conjunts instrumentals pertanyents tant a l’estat espanyol com a la resta d’Europa realitzant enregistraments per a les cases discogràfiques Symphonia, Naxos, Accentus, Opus 111, Naïve i Arsis.

Així mateix ha treballat amb els directors Pierre Cao, Martin Gester, Jordi Reguant, Alessandro di Marchi, Robert King, Amandine Beyer, David van Asch, Ottavio Dantone, Tobias Gossmann i Jordi Savall entre d’altres.

Actualment és el director artístic del projecte solidari i musical Lux Fundació.

LUX FUNDACIÓ
És un projecte que neix de la mà d’un grup d’apassionats per la música amb la intenció apropar i compartir amb el gran públic la música antiga.

Anys d’estudi i experiència avalen la trajectòria dels músics integrants de Lux Fundació. Donada la seva flexibilitat, en quant el nombre dels seus d’integrants, Lux Fundació ofereix repertoris totalment variats que poden anar des de programes de concert orquestrals, de cambra o recitals “a solo”. Sempre fent ús dels instruments originals per als quals va ser creat cada repertori.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR