Avís Legal

La present pàgina web (www.terrassamusicaclassica.cat) és propietat de l’Ajuntament de Terrassa, amb NIF P0827900B
www.terrassamusicaclassica.cat es concep com un portal d’informació sobre la programació oficial de música moderna de l’Ajuntament de Terrassa.
L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.
Per a qualsevol consulta, suggeriment o queixa pot contactar amb el responsable a través de l’adreça de correu electrònic musica.classica@terrassa.cat

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les següents condicions generals regulen l’ús i accés a la pàgina web www.terrassamusicaclassica.cat, la finalitat és informar de manera pública i gratuïta, oferint als usuaris informació, serveis i continguts via web.
El propietari pot adoptar totes les mesures al seu abast per impedir qualsevol tipus de conducta contrària a les lleis espanyoles i cooperarà amb les autoritats competents en la identificació dels subjectes responsables de les accions que puguin suposar violacions de les lleis o condicions aplicables al present lloc web.

PROPIETAT INTEL·LCTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts, documentació, imatges, gràfics, marques, logos i disseny que formen aquesta pàgina web són propietat del propietari del lloc web, o en el cas de cessions, dels seus respectius propietaris, i es troben degudament protegits de conformitat amb la normativa espanyola i internacional sobre Propietat Intel·lectual i Industrial.
Excepte autorització prèvia, expressa i per escrit es prohibeix qualsevol transmissió, cessió, venda, lloguer, i o comunicació pública d’aquesta web o del seu contingut.
Les persones o empreses que remetin qualsevol tipus d’informació o contingut a www.terrassamusicaclassica.cat, es comprometen que la mateixa sigui veraç i no vulneri o infringeixi qualsevol dret de tercer ni sigui contrària a la llei i l’ordre públic.
Si vosté. Creu que qualsevol contingut i / o informació d’aquesta web vulnera un dret legítim o la normativa vigent no dubti en contactar amb nosaltres en la següent adreça de correu electrònic: musica.classica@terrassa.cat.
El propietari es reserva el dret de modificar el contingut i informacions disponibles en el present lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

PROTECCIÓ DE DADES. POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades facilitades a l’hora de realitzar comentaris, incloent la direcció IP de l’equip des del qual s’accedeix, seran incloses en un fitxer el titular del qual és el propietari d’aquesta pàgina web, i seran utilitzades únicament per a la gestió dels comentaris d’aquesta bitàcora i el seguiment de les estadístiques d’accés. Aquestes dades seran tractades de forma confidencial, aplicant les mesures tècniques o organitzatives establertes en la legislació vigent per evitar el seu accés, manipulació o eliminació indeguda, sense que, excepte consentiment exprés per part del seu titular, hagin de ser cedides a altres entitats o terceres persones fora dels casos legalment permesos. No obstant això, l’usuari pot, en qualsevol moment, exercir els seus drets d’accés, cancel·lació o rectificació en relació amb aquestes dades, sol·licitant-ho a l’adreça musica.classica@terrassa.cat.

RESPONSABILITAT

El propietari del web no es fa responsable dels danys ocasionats en els sistemes informàtics dels Usuaris per causes alienes a la seva voluntat, ni d’aquells que siguin produïts per l’existència de virus informàtics a Internet.
El propietari del web no serà responsable dels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat i / o continuïtat d’aquest lloc web i dels serveis que s’ofereixen en ell.
L’Usuari respondrà, i estarà obligat a indemnitzar el propietari del lloc web, per qualsevol dany o perjudici que pogués derivar-se de la utilització i / o consulta d’aquest lloc web, infringint les condicions generals o la normativa vigent.

JURISDICCIÓ

Qualsevol controvèrsia o conflicte que eventualment pogués derivar-se de la interpretació i compliment de les presents Condicions Generals, serà sotmès a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.