Auditori Terrassa

Auditori Terrassa és un equipament cultural cabdal de la ciutat de Terrassa, destinat a la difusió, creació i exhibició d'espectacles musicals.


Aquest equipament és la seu principal de la temporada estable de Música Clàssica de la Ciutat, amb una temporada integrada per diferents cicles temàtics que abasten els diversos estils que conformen l'ampli ventall de l'anomenada "música clàssica":

cambra, lírica, coral, simfònica, antiga, contemporània... arribant molt més enllà en les seves propostes i integrant altres estils menys convencionals dins del gènere anomenat "clàssic" com ara el flamenc, el gospel, les noves músiques, la música de cinema o la "world music".

Auditori Terrassa disposa de 332 localitats. La seva privilegiada sonoritat ha estat elogiada i considerada d'excel·lent per alguns dels grans intèrprets, crítics i experts del nostre país.

L'equipament neix amb l'objectiu bàsic de consolidar la seva pròpia oferta musical i convertir-se en un referent del foment, de la difusió i de l'exhibició musical.