Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

PERE I EL LLOP

El Ballet Contemporani de Catalunya ens presenta una obra on dansa, música i teatre conformen components visuals d’allò més atractius.

Comprar
11 €
diumenge, 5 de febrer | 12:00 h

Espectacle dirigit a tota la família, a partir de 5 anys.

Compartir

En Pere era un jove entremaliat que vivia amb el seu avi en una cabana al mig del bosc. Des de sempre havia conviscut amb els animals que hi habitaven convertint-se en el seu millor amic i defensor.

Ballet Contemporani de Catalunya

El BCC posa en escena aquesta obra clàssica de Prokófiev de la mà d’una vintena d’artistes, oferint una nova adaptació d’acord als valors moderns i actuals i, a la vegada, fidel als objectius de l’autor.

En aquesta adaptació del BCC, tots els animals conviuen i es defensen els uns els altres del seu pitjor enemic: l’home. En Pere, però, és un humà diferent, amic de tots ells, ja que ha crescut al bosc i sempre els ha respectat i fet que les seves vides siguin més agradables i divertides.

Dansa, música i teatre conformen aquesta obra on destaquen els components visuals més atractius i un dinamisme constant que captiven l’audiència des del principi fins al final. Nou músics, cinc ballarins i quatre actors donen vida a tots els personatges del conte buscant la complicitat i participació del públic, que se sentirà identificat i viurà en primera persona molts moments de la història.

Intèrprets

Narrador: Mauri Biosca
Ballarins:
Nabar Martinez, Gonzalo Santander, Anna Soler, Maria Quero, Marta Serret
Actors:
Maurici Biosca, Biel López, Ramon Ortiz, Quim Aguilar
Músics
: Jordi Fietser (violí), Carlota Novell (violí), Sergi Miró (viola), Ignasi Prunés (violoncel), Maria Bachs (flauta), Enric Tudela (oboè), Jose Mª Martínez (clarinet), Rosa Cases (fagot), Aleix Garcia (trompa)

Fitxa artística

Música: Serguéi Prokófiev
Direcció musical:
Ignasi Prunés
Direcció dramatúrgica:
Mauri Biosca
Coreografia:
Ballarins del Ballet Contemporani
Adaptació dramatúrgica:
Silvia Bartés
Escenografia:
Albert Torres i David Sales
Disseny i confecció vestuari:
Marta Muiños
Disseny il·luminació:
David Sales
Disseny de so:
Israel Ryan

Diumenge
05
feb
12:00 h
 
Des de
11 €