CAU DE LLUNES - A MARIA MERCÈ MARÇAL

A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel. Maria Mercè Marçal (1952-1998)

Finalitzat
diumenge, 23 d’abril | 19:00 h
TMC
Compartir

Orquestra de Cambra Terrassa 48
Quim Térmens, Direcció i concertino

Anna Ycobalzeta, Actriu

Al llarg de la història, i en totes les societats, ens trobem persones que sense acabar sent el nom mediàtic del moment en realitat acaben sent un referent vital. Potser aquest és el cas de Maria Mercè Marçal. Poeta, narradora, editora, traductora catalana, mestra de català, activista política, cultural i feminista.

L’obra de Marçal és se’ns dubte un llegat per a les generacions futures, un tresor on trobar emocions, principis i lluites que ens poden portar a una millora personal i com a societat.

L’OCT48, de la mà de l’actriu Anna Ycobalzeta, vol aproximar-nos a aquesta figura literària i pedagògica a través del seu primer poemari: Cau de llunes. Un concert amb una selecció d’aquests poemes que ve acompanyada de músiques de persones que en la seva trajectòria també porten associada un activisme cultural, social o polític com són Agustí Borgunyó, Joaquim Serra, Ricard Lamote de Grignon i Moisés Bertran; i amb elles l’estrena de l’encàrrec fet a Elisenda Fàbregas sobre les nostres melodies tradicionals.

Diumenge
23
abr
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat