Terrasa Música Clàssica: programació 2019

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

×

LES QUATRE ESTACIONS

Espectacle escènic basat en l’obra original de Vivaldi

Comprar
11 €
diumenge, 25 de juny | 12:00 h

Espectacle dirigit a tota la família, a partir de 8 anys.

Compartir

Intèrprets:
Vladimir Kunca , concertino

Nicole Fons, 1r violí

Jaume Francesch, 2n violí

Sabina Gelma. viola

Daniel Regincos, violoncel

James Testi, contrabaix

Antonio Vivaldi, envellit però ple d’energia, recorda quan de petit, a l’escola, el mestre li va encarregar com a deure una redacció sobre la primavera. A partir d’aquí, el monòleg del personatge ens va introduint en aquesta coneguda obra de Vivaldi, els seus secrets, els elements descriptius, el paper dels instruments, etc.

L’espectacle està concebut com un monòleg del protagonista, que és el mateix compositor al final de la seva vida i un cop retirat del món musical, que s’alterna amb les intervencions de l’orquestra que il·lustra els pensaments i les idees de Vivaldi i interpreta cada un dels moviments dels quatre concerts.

Les intervencions de l’orquestra i el text ens fan descobrir l’obra, tant de sorolls i elements de la natura com de diversos estats d’ànim, i ens introdueixen en el coneixement d’una família d’instruments: la corda, de la qual es posen de manifest els seus principals recursos interpretatius i expressius.

El text elaborat per l’escriptor i professor gironí Josep Pujol, aprofita el contingut musical de l’obra per situar-nos en l’univers musical de Vivaldi.

Diumenge
25
jun
12:00 h
 
Des de
11 €