APOTEOSI DEL ROMANTICISME

Obres de Robert Schumann, Henri Duparc i Franz Liszt

Finalitzat
dissabte, 25 de novembre | 19:00 h
TMC

*Casa Alegre de Sagrera

Compartir

Katja Maderer, soprano
Amadeus Wiesensee, piano

Katja Maderer, soprano
Nascuda l'any 2000, el 2022 va guanyar, juntament amb el pianista Amadeus Wiesensee, el premi especial a la millor interpretació d'un lied contemporani a l'Internationaler Wettbewerb für Liedkunst de Stuttgart. A més, ha guanyat, entre d'altres, el tercer premi en la categoria jove del Bundeswettbewerb Gesang de Berlín (2020) i les beques de la Fundació Hans und Eugenia Jütting i la Societat Fritz Wunderlich. Ha ofert concerts al MusikfestION de Nuremberg, als festivals Young Classic Europe i Europäischen Wochen de Passau i MelosLogos de Weimar i a la Liedwoche de Christian Gerhaher a l'Schloss Elmau. Actualment estudia cant i violí a la Hochschule für Musik und Theater de Munic, on durant el curs 2021/22 va interpretar Pamina (Die Zauberflöte), i ha fet masterclasses amb Brigitte Fassbaender, Christian Gerhaher, Gerold Huber, Ruth Ziesak i Chen Reiss.

Amadeus Wiesensee, piano
Nascut el 1993, va debutar als dotze anys amb l'Orquestra de la Ràdio de Munic. Ha actuat, entre altres llocs, al Festival de Mecklemburg-Pomerània Occidental, el Festival de Piano del Ruhr, el Festival de Música de Slesvig-Holstein, el Festival de Música del Rheingau i el Festival Mozart de Würzburg. L'any 2021 va ser guardonat amb el Kunstförderpreis de Baviera. Durant la temporada 2021/22 va ser el primer artista resident de la Beethoven-Haus de Bonn, va debutar a la Frauenkirche de Dresden, al Festival Beethoven de Bonn, a la Glocke de Bremen i a l'Schloss Elmau amb les Variacions Goldberg.

Els artistes son becats del programa Lied the future, promogut per l’Associació Franz Schubert i la Fundació Banc Sabadell.

 

Dissabte
25
nov
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat